menu

Maak kennis met Julie van Simplicity

Tekst: Lifestylebooking.be

Julie opende haar schoonheidsinstituut op 1 januari 2019 nadat ze ervaring had opgedaan bij een groot instituut. “Na mijn studies boekhouding-talen, wou ik gaan voor leerkracht lager onderwijs. Maar al gauw merkte ik dat dit niet echt mijn ding was. Ik ging op zoek naar iets anders en botste op de opleiding schoonheidszorgen. Het was iets totaal anders en ik was heel nieuwsgierig. Ik had het totaal niet verwacht, maar het bleek echt iets voor mij te zijn. Mijn eigen zaak openen was meteen een grote stap, maar het voelde goed."


Voor elk huidprobleem is er een specifieke behandeling die resultaatgericht werkt.

​​​​​​​huidverbetering en anti-aging

Het cosmeticamerk Germaine de Capuccini behaalde hoge kwaliteitsnormen en alle producten zijn dermatologisch en microbiologisch getest en goedgekeurd. “Ik had al eens kennis gemaakt met het merk en de producten tijdens een demo. En toen sprak het mij al erg aan. Op de beurs ben ik op zoek gegaan en informatie verzameld van verschillende merken en ik kwam hen terug tegen. De geuren, de texturen, de verpakking… alles klopte gewoon. Mijn keuze was dus vlug gemaakt om met hen te werken. Ze hebben verschillende lijnen, startende met de klassieke behandelingen, maar zijn ook gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging dankzij de expert-lijn. ”

“Onder elke lijn kun je nog variëren met de maskers en serums. Je hebt nog altijd de keuze om de producten af te stemmen op de huidbehoefte van de klant. Bij een nieuwe klant doe ik eerst een korte huidanalyse, stel gerichte vragen en luister met welke problemen ze zitten. Dan beslis ik met welke producten ik ga werken tijdens de verzorging. Voor de acné-huidjes is er ook een fantastische lijn. Daar gebruiken we geen gewone scrub, maar een enzymatisch gelmasker. Bij deze behandeling mag er niet te veel gemasseerd of gestimuleerd worden. Ik geef ook altijd advies mee hoe ze hun huid het best thuis kunnen verzorgen. Want vaak zouden ze hun huid te extreem uitdrogen om van de puistjes vanaf te geraken, daar ben ik geen

simplicity_portret.jpg


​​​​​​​“Voor elk huidprobleem is er een specifieke behandeling die resultaatgericht werkt. Je ziet meteen het verschil. Klanten voelen ook onmiddellijk dat er iets aan hun huid veranderd en verbeterd is. Daarnaast hebben mensen ook meer en meer nood aan ontspanning. Veel mensen lopen met stress rond en kunnen een beetje me-time gebruiken. Tijdens de gelaatsverzorgingen masseer ik de nek en schouders ook altijd mooi mee. Er zijn specifieke massage ontwikkeld voor Germaine de Capuccini, waar ik mijn eigen accenten in leg. Klanten zeggen dat ik er de handen voor heb. Ze voelen zich nadien veel losser en hebben kunnen genieten. Sommigen vallen zelfs in slaap. Ik vind het echt leuk om mensen te verzorgen en ze met een relaxed gevoel naar buiten te laten gaan”, glimlacht Julie.

Iedereen verdient het om te stralen! Wil jij jezelf ook eens laten verwennen? Neem snel contact op en laat je adviseren door Julie.
​​​​​​

NEEM CONTACT OP
Boek online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken